top of page

Renhold

Totality leverer renholdstjenester til bedrifter, sameier, borettslag og leietakere.

Daglig renhold

Våre daglige renholdstjenester er dedikert til å skape et rent, hygienisk og trivelig miljø for våre kunder. Vi forstår viktigheten av et rent arbeidssted, kontor eller borettslag, og vi er stolte av å tilby skreddersydde løsninger som passer dine behov.

Vårt erfarne team av dedikerte renholdsmedarbeidere utfører grundige rengjøringsoppgaver daglig, inkludert støvsuging, gulvvask, desinfisering av berøringsflater og tømming av søppel. Vi tar hensyn til detaljer for å sikre at alle områder forblir plettfrie og smittefrie.

Støvsuging

Mopping av gulv og trapper

Støvtørking på overflater

Sanitærrenhold (WC)

Påfylling av forbruksmateriell og såpe

Desinfisering av berøringspunkter

Flekkfjerning

Tømming av søppel

Vi kommer på gratis befaring. Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Takk, du hører fra oss snarest!

Andre tjenester:

Byggevask

Når det gjelder byggevask, er vi ekspertene som tar seg av det skitne arbeidet. Vi etterlater bygget ditt skinnende rent, klart til å imponere.

Nedvask

Få en problemfri nedvask med våre profesjonelle renholds-tjenester. Vi tar oss av det tunge løftet og gir deg et skinnende rent resultat. 

Vinduspuss

Få rene vinduer med våre profesjonelle vindusvaske tjenester. Skinnende glass og krystallklare resultater. Se verden gjennom klare vinduer!

Spesialrenhold

Vårt spesialrenhold tar seg av de mest krevende oppgavene uansett om det er industrielle anlegg, helseinstitusjoner eller andre spesifikke behov.

Annet?

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt så skreddersyr vi en løsning for deg!

bottom of page