top of page

Om oss

Totality er et familieeid selskap som leverer renholds- og eiendomstjenester til bedrifter i hele Norge. Vi jobber kontinuerlig med å øke kompetanse og erfaring hos våre medarbeidere, da det er dette som skaper gode leveranser hos våre kunder. 
 

Office Coffee Break

143

Ansatte

2016

Etablert

17

Forskjellige nasjonaliteter

259

Kunder

I kontinuerlig forbedring

Totality har en administrasjon som fokuserer på å bygge kompetanse i alle ledd. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige løsninger og med å skape gode rammer for våre ansatte og kunder. I Totality har vi over 140 ansatte fra 17 ulike nasjoner som er med på å skape en helt unik kultur.

I Totality handler vi alltid med både hjertet og hodet. Vi bygger langsiktige kundeforhold basert på gjensidig tillit.

Nærhet til kunden

Vi utfører oppdrag ute hos våre kunder hver eneste dag og mye av vårt arbeid foregår "bak kulissene". Rene og pene lokaler er for eksempel noe man bare forventet. Det er viktig for oss å forstå oss på deg som kunde, og vi ønsker derfor å holde jevnlig kontakt. Vårt mål er selvfølgelig at alle tjenester skal leveres uten problemer, men, som alt annet i verden, så kan det skje uforutsette hendelser. Ved å ha et godt og nært forhold til kunden løser vi dette raskt og smidig. 

offentlig-godkjent-renholdsbedrift.png
NHO Service og Handel
Miljøfyrtårn
Trippel A kredittvurdering

Kredittvurdering

Gasellebedrift
bottom of page