top of page
Totality
Ditt foretrukne renholdsbyrå

Daglig renhold

Totality leverer renhold til bedrifter, kontorer, sameier og borettslag i hele Norge. Vår Renholdsavdeling har (uoffisielt) landets høyeste kompetanse innen renhold, og vi er utrolig stolte av alle våre renholdere. 

Vi håndterer daglig renhold på over 500 unike lokasjoner over hele Norge. Ønsker du et problemfritt renhold hvor du får levert høy kvalitet til avtalt tid? En langsiktig og fleksibel samarbeidsparter? En partner som stiller opp for deg i tykt og tynt?

Ta kontakt med oss!

Få tilbud på renhold

Hva skiller et renholdsbyrå fra et vaskefirma?

Oppdag forskjellen mellom et vaskefirma og et renholdsbyrå med Totality. Mens begrepet vaskefirma eller vaskebyrå ofte brukes privat for mindre oppgaver som husvask, er renholdsbyrå assosiert med profesjonelle selskaper som tilbyr omfattende rengjøringstjenester, spesielt rettet mot bedrifter og institusjoner. Hos Totality går vi utover å bare vaske - vi forplikter oss til å gjøre det rent. Med vår ekspertise og engasjement skaper vi sunne og hygieniske arbeidsmiljøer over hele Norge. Velg Totality for enestående rengjøring som gjør en forskjell.

Bransjer vi jobber i

I Totality har vi lang erfaring med daglig renhold innen en rekke bransjer og sektorer. Nedenfor kan du lese mer om våre oppdrag

Kontorrenhold
Varehandel
Matproduksjon
Borettslag
Helseforetak
Industri
Utdanning
Trening
Lager
Kafé
Restaurant
Dagligvare
Barnehage
Bank og finans
bottom of page