top of page
Programming Console

Personvern

Personopplysninger er alle typer informasjon som kan relateres til deg som identifiserbar person. Dette er f.eks. e-post, telefon, navn, IP-adresse, osv.

I Totality tar vi personvern på alvor. Her vil du kunne lese mer om hvilke data vi samler om deg.

Ta kontakt med oss dersom noe er uklart eller om du ønsker innsyn i hvilke data vi har samlet om deg.

Formålet med behandling av personopplysninger

Årsaken til at vi samler inn data om er for å kunne behandle våre kunder, interessenter og partnere. For å gjennomføre vårt oppdrag er vi blant annet nødt til å kunne kontakte deg og utføre andre formål som det samtykkes til.
 
Vi vil ikke bruke mer informasjon enn det som er nødvendig eller til et annet formål enn det som var opprinnelig intensjon.

Hvordan samler vi inn informasjon

Vi samler inn Navn, Epost, og telefon via vår kontakt-skjema på nettsiden. Vi har også en Chat der personer kan sende oss meldinger. Også der kan vi samle inn Navn, epost og telefon. Disse benyttes til å kunne kontakte kunder og interessenter.
 
Dersom det ikke inngås et samarbeid, vil vi slette dataene innen 12 måneder. Disse opplysningene gis med frivillig, og er ikke noe vi samler inn uten at det er interesse fra deg.

Hvem har tilgang til dataene

Kontaktinformasjonen blir lagret i vårt digitale publiseringsverktøy (Wix). Dersom det ikke blir et kundeforhold av kontakten, og det ikke lenger er av interesse, vil vi slette informasjonen fortløpende.
 
Dersom en relasjon inngås mellom deg og Totality, vil vi lagre informasjon om deg og selskapet i vårt CRM og faktureringssystem (Tripletex).
 
Kundeavtaler som inneholder kontaktinformasjon og faktureringsinformasjon vil lagres på avlukkede områder på Sharepoint.
 
Det er kun interne ansatte på hovedkontoret som har tilgang til data med personopplysninger.

Hvor lenge vi lagrer data

Vi oppbevarer data så lenge du er en samarbeidspartner, kunde eller interessent. Vi beholder nødvendige og lovpålagte data iht. lovverket.

Rett til innsyn

Du har rett til innsyn i de dataene vi har lagret om deg. Du har også rett til å vite hva vi bruker dataene til, hvor de blir lagret og hvem som har tilgang til de. Du kan alltid be om endringer i dine kundedata.
Du har også rett til å be om sletting av persondata som du mener er unødvendig.

Kontakt oss for innsyn, retting eller sletting av data.

bottom of page