top of page

Tjenester

Vår kjernekompetanse er å levere eiendomstjenester av høy kvalitet til fornuftige priser. Vi jobber med store og små bedrifter - og skreddersyr både enkle og totale tjenester. 
 
Nedenfor kan du lese mer om våre tjenester. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Modern City
Renhold

Totality har lang erfaring med å levere renholdstjenester av høy kvalitet. Vår renholdsavdeling har høy faglig kompetanse og skreddersyr renholdet etter ditt behov. Våre dyktige renholdere utfører arbeidet til avtalt tid og sørger for at dine lokaler skinner!

Vaktmester

Lyspærer skal skiftes, søppel skal fjernes, områder sjekkes – dette er oppgaver Totality kan bistå med. Vårt vaktmester-team passer på at din eiendom er i tipp topp stand. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Facility Management

Totality leverer totale tjenester innen drift av eiendom. Med vår Facility Management tjeneste kan vi ta på oss den totale oppgaven med å drifte og vedlikeholde dine fasiliteter.

Support

Mange bedrifter opplever perioder med høy belastning. Det kan være varemottak, utpakking av produkter, flytting av varer eller lignende. Totalitys support team  har lang erfaring med å støtte i disse periodene.

Kontakt oss 

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Send oss en henvendelse ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor:

Kontortjenester

Totality leverer fleksible kontortjenester. Vi støtter  bedrifter med de administrative prosessene som innebærer å drifte et kontor. Les mer om våre kontortjenester!

Teknologi.jpg

I Totality besitter vi kompetanse fra mange bransjer, inkludert innovasjon og teknologi. Vi er alltid ute etter å forbedre våre egne prosesser og hjelper også våre kunder med dette. Det være seg innføring av vaskeroboter eller implementering av nye digitale systemer. Spør oss om hjelp!

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon

Takk for din henvendelse - du hører fra oss senest innen 2 virkedager.

bottom of page