top of page

Tjenester

Vår kjernekompetanse er å levere eiendomstjenester av høy kvalitet til fornuftige priser. Vi jobber med store og små bedrifter - og skreddersyr både enkle og totale tjenester. 
 
Nedenfor kan du lese mer om våre tjenester. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Modern City
Renhold

Totality har lang erfaring med å levere renholdstjenester av høy kvalitet. Vår renholdsavdeling har høy faglig kompetanse og skreddersyr renholdet etter ditt behov. Våre dyktige renholdere utfører arbeidet til avtalt tid og sørger for at dine lokaler skinner!

Vaktmester

Lyspærer skal skiftes, søppel skal fjernes, områder sjekkes – dette er oppgaver Totality kan bistå med. Vårt vaktmester-team passer på at din eiendom er i tipp topp stand. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Kontortjenester

Totality leverer fleksible kontortjenester. Vi støtter  bedrifter med de administrative prosessene som innebærer å drifte et kontor. Les mer om våre kontortjenester!

Support

Mange bedrifter opplever perioder med høy belastning. Det kan være varemottak, utpakking av produkter, flytting av varer eller lignende. Totalitys support team  har lang erfaring med å støtte i disse periodene.

Kontakt oss 

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Send oss en henvendelse ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor:

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon

Takk for din henvendelse - du hører fra oss senest innen 2 virkedager.

bottom of page