top of page
Totality

Slik velger du riktig leverandør av renholdstjenester til din bedrift

Renhold fra Totality
Totality: En trygg og langsiktig leverandør av renholdstjenester

Valget av riktig leverandør av renholdstjenester er avgjørende for å opprettholde et hygienisk og profesjonelt miljø på arbeidsplassen. Enten du driver en liten bedrift eller et stort selskap, er det viktig å ta hensyn til flere faktorer før du tar en endelig beslutning.


Her er noen trinn som vil hjelpe deg med å velge den beste leverandøren av renholdstjenester for din bedrift:


1. Identifiser hvilke faktorer som er viktig for ditt renhold

Start med å identifisere din bedrift sine spesifikke behov når det gjelder renhold. Vurder hvor ofte du trenger renhold, hvilke områder som skal rengjøres, og eventuelle spesifikke krav eller preferanser du måtte ha, for eksempel bruk av miljøvennlige rengjøringsprodukter eller desinfiseringstjenester. Her vil vi i Totality anbefale at du ber profesjonelle renholdsselskaper om hjelp. Sett deretter flere bedrifters forslag opp mot hverandre og se hva som gir mest mening.


2. Gjør grundig research

Ta deg tid til å gjøre grundig forskning på ulike leverandører av renholdstjenester i ditt område. Søk etter anerkjente selskaper med gode omtaler og lang erfaring innen bransjen. Be f.eks. om anbefalinger fra andre bedriftseiere.


3. Sjekk kvalifikasjoner og sertifiseringer på tidligere renholdskunder

Før du velger en leverandør, sørg for å sjekke deres kvalifikasjoner og sertifiseringer. Bedrifter som leverer renholdstjenester i Norge skal være godkjent en godkjent renholdsbedrift. Dette kan du sjekke hos Arbeidstilsynet. Her kan du søke etter godkjente renholdsbedrifter.


Flere bedrifter skriver også at de er godkjent som Miljøfyrtårn. Dette bør du også undersøke om faktisk stemmer. Du kan søker Her for å kvalitetssikre om leverandøren faktisk er godkjent.


Å velge en kvalifisert leverandør vil gi deg trygghet for at renholdet blir utført på en sikker og effektiv måte.


4. Be om renholds-referanser

Be potensielle leverandører om referanser fra tidligere eller nåværende kunder. Kontakt disse kundene for å få deres tilbakemeldinger om kvaliteten på tjenestene, påliteligheten til leverandøren og eventuelle problemer de har opplevd. Dette vil gi deg verdifulle innsikter som hjelper deg med å ta en informert beslutning.


5. Vurder pris og kontraktvilkår

Sammenlign tilbud fra flere forskjellige leverandører og vurder både pris og kontraktvilkår nøye. Pass på å forstå alle kostnader og betingelser før du signerer en avtale. Husk at det billigste tilbudet ikke alltid er det beste valget; vurder også kvaliteten på tjenestene og omdømmet til leverandøren.


Hos Totality opererer vi med enkle og fleksible kontrakter. Ønsker du som kunde å stoppe renholdet, så har vi kun 3 måneder oppsigelsestid. Mange andre leverandører har ett år og til og med lengre oppsigelsestider enn dette.


Sørg også for å sammenligne epler mot epler når det kommer til kontrakt og selve arbeidsbeskrivelsen. Ofte kan et tilbud se likt ut, men i realiteten vil én leverandør bruke gulvvaskemaskin og og den andre mopper gulvet. Det førstnevnte vil gi et vesentlig mye bedre resultat, men koster litt mer.


I Totality spiller vi alltid med åpne kort og ønsker å være din partner. Kom gjerne med andre tilbud til oss, så skal vi gjøre en nøytral vurdering, og kommer gjerne med et helt eget Totality tilbud! Helt gratis og uforpliktende.


6. Ta hensyn til fleksibilitet og tilgjengelighet

Velg en leverandør som er fleksibel når det gjelder tidspunkter for renholdet og tilgjengelig for å imøtekomme eventuelle endringer i din timeplan. En leverandør som er pålitelig og tilgjengelig vil gjøre det enklere for deg å administrere renholdet og håndtere uforutsette situasjoner.


Ved å følge disse trinnene og ta deg tid til å nøye vurdere dine valg, vil du kunne velge den beste leverandøren av renholdstjenester for din bedrift. Å investere i kvalitetsrenhold er avgjørende for å opprettholde et rent og sunt arbeidsmiljø, og det vil bidra til å fremme trivsel og produktivitet blant dine ansatte.


Jeg håper denne artikkelen har gjort det litt enklere for deg å ta et godt valg når det kommer til din fremtidige leverandør av renhold.


Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan du sende oss en henvendelse HER, eller ringe oss på 400 200 77.

Hvis du vil lese mer om våre renholdstjenester kan du klikke på lenken nedenfor:
Kommentare


bottom of page