top of page

Våre verdier

Vår virksomhet er i kontinuerlig utvikling, men våre tre grunnverdier står fast. De definerer alt vi gjør og forener oss på tvers av hele Norge.

Working Together
Working Together on Project

Grunnverdier

Ansvarlig: Vi skaper verdier samtidig som vi viser omsorg for ansatte, kunder, miljøet og samfunnet generelt.
 
Kompetent: Vi bruker kunnskap og erfaring til å oppnå ambisiøse mål og vinne anerkjennelse som en ledende aktør.
 
Nyskapende: Vi tenker kreativt, identifiserer muligheter og utvikler effektive løsninger.

Vi ønsker å operere på en måte som våre ansatte kan være stolte av. Totality er forpliktet til en etisk og ansvarlig forretningsadferd. Denne forpliktelsen er fast innebygd i våre verdier  og støttes av våre etiske retningslinjer.

Våre etiske retningslinjer er dypt forankret i selskapets verdier - og sikrer at vi har en ærlig og etisk praksis. Våre verdier gir et grunnlag for vår bedriftskultur. De fungerer som et kompass for å evaluere muligheter og ta beslutninger, og hjelper oss med å se verden på Totality-måten.

Ønsker du å jobbe med oss?

Vi tar ansvar og bidrar til en positiv samfunnsutvikling på store og små måter. Vi opptrer som en pålitelig, hjelpsom nabo og arbeider i nær tilknytning til lokalsamfunnet.
 
Samtidig forventer vi at våre forretningspartnere handler på ansvarsfulle måter. Som ansatt i Totality skal du føle deg stolt over det faktum at vi jobber i en organisasjon med prosjekter dedikert til å gjøre verden til et bedre sted!

Klikk HER for å søke!
bottom of page