top of page
Totality
Vaskefirma

Renhold

Totality leverer renholdstjenester til bedrifter, kontorer, sameier og borettslag i hele Norge. Vår Renholdsavdeling har (uoffisielt) landets høyeste kompetanse innen renhold, og vi er utrolig stolte av alle våre renholdere. Vi holder over 500 lokasjoner skinnende rene gjennom hele året.

Ønsker du et problemfritt renhold hvor du får levert høy kvalitet til avtalt tid? En langsiktig og fleksibel samarbeidsparter? En partner som stiller opp for deg i tykt og tynt?

Få tilbud på renhold

Fast renhold til fast pris. Til fast tid og med fast renholder. Helt enkelt!

Dyptgående rengjøring av lokalet. Utføres gjerne årlig, eller ved flytting

Fullstendig rengjøring av eiendommer før eller etter ombygging

Hovedrenhold revitaliserer lokaler med dyptgående rengjøring av alle overflater

Grundig vask av vinduer for en glitrende og klar utsikt

Rengjøring av tepper for å forlenge levetiden og forbedre inneklimaet

Skaper en ren og trygg garasje og øker levetiden på underlaget

Kontorvask

Kontorrenhold

Totalty forstår viktigheten av et rent og innbydende arbeidsmiljø. Våre kontorrenholdstjenester er designet for å sikre at ditt arbeidssted ikke bare ser perfekt ut, men også opprettholder et sunt miljø for både ansatte og besøkende.

Hva inneholder kontorrenhold?

  • Daglig renhold: Inkluderer støvsuging, tørking av støv, søppelhåndtering og rengjøring av alle overflater.

  • Periodisk dyprenhold: Grundig rengjøring av tepper, møbler og vanskelig tilgjengelige områder for å opprettholde et dyptgående rent miljø over tid.

  • Sanitering av bad og kjøkkenområder: Regelmessig og grundig rengjøring og desinfisering for å sikre hygiene og forebygge spredning av bakterier.

  • Tilpassede renholdsprogrammer: Enten det er behov for spesielle renholdstjenester før/etter arrangementer, eller spesifikke krav relatert til pandemisk respons, har vi løsningene klare.

Digitale verktøy forbedrer våre renholdstjenester

Digital innsikt i renhold

Totality revolusjonerer renholdet med M_Solution. Den digitale plattformen integrerer en rekke funksjoner for å optimalisere våre tjenester. Fra digital arbeidsplanlegging og avsjekking av utført arbeid til avviksregistrering og sømløs bestilling av forbruksmateriell, sikrer M_Solution at vi opprettholder topp kvalitet og effektivitet i alle våre renholdsoppdrag.

 

I tillegg forenkler plattformen prosesser som søknader om ferie og intern kommunikasjon mellom renholdere og driftspersonell, noe som gjør Totality til det ideelle valget for profesjonelle renholdstjenester.

bottom of page