top of page
Totality

Renhold til kafé

Totality tilbyr skreddersydde renholdstjenester for kafeer, med fokus på å skape et rent og innbydende miljø for gjester og ansatte. Vi forstår viktigheten av å opprettholde høy standard for renhet og hygiene i kafeer, da det direkte påvirker kundenes opplevelse og omdømme.

Vårt erfarne team av renholdsoperatører utfører grundig rengjøring av alle områder i kafeen, inkludert bord, stoler, disker, kjøkkenområdet og toaletter. Vi benytter oss av effektive rengjøringsmidler og desinfeksjonsmetoder for å sikre at overflater er fri for bakterier og virus, samtidig som vi tar hensyn til materialer og møbler for å bevare deres kvalitet.

Vi tilbyr fleksible renholdsløsninger som kan tilpasses kafeens timeplan og driftstider, enten det er behov for daglig renhold før åpning, periodisk dyprensing eller kveldsrenhold etter stengetid. Med Totality kan kafeer være trygge på at deres lokaler opprettholder en hygienisk og innbydende atmosfære som tiltrekker seg gjester og gir dem en positiv opplevelse.

Andre bransjer

I Totality har vi lang erfaring med daglig renhold innen en rekke bransjer og sektorer. Nedenfor kan du lese mer om våre oppdragstyper.

Kontorrenhold
Varehandel
Matproduksjon
Borettslag
Helseforetak
Industri
Utdanning
Trening
Lager
Restaurant
Dagligvare
Barnehage
Bank og finans
bottom of page