top of page

Vaktmestertjeneste og renhold til Norsk forlagTotality har siden 2016 levert renhold til en av landets største bokhandelkjede med over 99 lokasjoner spredt over hele Norge.


Vi har nå inngått et ytterligere samarbeid med eieren av bokhandelkjeden om å levere daglig renhold på hovedkontoret i Oslo. Dette er vi meget stolte av i Totality!


Kontoret er helt unikt og har en historisk verdi. Det er utstrakt bruk av treverk, glass og betong i utformingen av kontorbygget. Det gjør det meget viktig å vite hva man holder på med. Vi utfører alltid egne vurderinger av metoder ved oppstart av nye lokasjoner. Her utføres renholdet på en måte som er ekstra skånsom på overflatene, samtidig som det blir skinnende rent.


Fleksibilitet.

På kontoret holdes det regelmessige seminarer og bok-lanseringer (ca. 200 stykk), som krever renhold ut over det daglige renholdet. Totality leverer en fleksibel løsning der kunden kan bestille ekstra renhold innen 24 timer før arrangementet. Dette gir kunden stor fleksibilitet og er noe de utrykker stor glede for.


Startet med renhold, utvidet med vaktmester.

Kunden startet med renhold fra Totality. Dette arbeidet utførte vi hver eneste dag.

Da kunden ønsket å fornye avtalen av vaktmestertjenester, kom vi med en fleksibel løsning. Løsningen gikk ut på at våre renholdere også tar på seg oppdraget med å utføre vaktmester-tjenester. Våre dyktige renholdere var allerede daglig rundt i bygget og fanget opp vedlikeholdsbehovene ofte før noen andre. Dette er en løsning som fungerer meget godt i dag.


Vi er veldig stolte over dette samarbeidet, og takker for tilliten.


Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om våre fleksible eiendomstjenester.
bottom of page