top of page

Renholdere gjør en samfunnskritisk jobb

I Totality er vi ca 140 renholdere som jobber med å holde det rent på tvers av hele Norge, hele året. Våre dyktige medarbeidere sørger for at ca 30 millioner kvadratmeter med kontorer, butikker, apoteker, borettslag og andre samfunnskritiske lokasjoner er rene og pene hver eneste dag. Dette er viktig for både trivsel og helse, og for å holde hjulene i samfunnet gående.

Under koronapandemien ble renholdere til slutt trukket frem av nasjonale myndigheter og statsministeren som et yrke som gjør en særdeles viktig jobb - ikke bare under pandemien, men hver eneste dag.


Dette mener vi var vel fortjent og på tide. Vi har alltid hyllet våre renholdsmedarbeidere og synes det derfor er ekstra stas at dette også ble gjort fra "høyere hold".


Vi ser en tydelig endring i hvordan andre bransjer forholder seg til renhold og hygiene. Da pandemien traff oss i mars 2020 ble vi raskt opptatt av forsterket renhold i butikker, kontorer og det offentlige rom. Vi trenger rene områder mer enn noen gang før!


Renhold under pandemien

Arbeidshverdagen til våre renholdere har blitt annerledes og vanskeligere under og etter pandemien. Smitterenhold, desinfisering og hygienetiltak må utføres i tillegg til det vanlige arbeidet. Munnbind og hansker har blitt fast inventar, i tillegg til at vi nå desinfiserer mange nye punkter som dørhåndtak, heisknapper og lysbrytere.


Enkelte arbeidsdager under pandemien kunne for eksempel utelukkende gå med til desinfisering. Heldigvis har vi gode rutiner på alle våre oppdragssteder for hvordan dette skal utføres.


Vi er utrolig stolte av våre medarbeidere og den jobben de gjør for samfunnet.


Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon om daglig renhold eller om smittevask.
bottom of page