top of page
Totality

Totality på Interclean 2024 - Renhold i fokus

Droner renhold
Mye ny teknologi er på vei inn i renholdsbransjen

Totality hadde gleden av å delta på Interclean 2024, verdens ledende messe for rengjørings- og hygieneindustrien, som ble avholdt i Amsterdam. Dette året ble messen en ekstraordinær arena for innovasjon, nettverksbygging og læring. Vi er begeistret over å dele noen av høydepunktene fra vårt opphold.


Fantastiske nye teknologier

En av de mest spennende aspektene ved Interclean 2024 var introduksjonen av banebrytende rengjøringsteknologier. Fra automatiserte rengjøringsroboter til miljøvennlige rengjøringsmidler, teknologien tar virkelig store skritt fremover. Vi var spesielt imponert over roboter med avansert navigasjon og AI-funksjoner som kan optimalisere rengjøringsruter og øke effektiviteten.


Bærekraft i fokus

Bærekraft var et gjennomgående tema på messen. Mange utstillere presenterte produkter og løsninger som er designet for å redusere miljøpåvirkningen. Vi fikk se alt fra biologisk nedbrytbare rengjøringsmidler til innovative resirkuleringssystemer for avfall. Det var inspirerende å se hvordan bransjen kollektivt jobber mot en grønnere fremtid.


Nettverksbygging og partnerskap

Interclean 2024 var også en ypperlig anledning til å knytte nye kontakter og styrke eksisterende relasjoner. Vi hadde mange gode samtaler med både kunder og leverandører, og vi ser frem til å utforske nye samarbeidsmuligheter som oppsto under messen.


Inspirerende foredrag

Messen bød på en rekke lærerike foredrag ledet av eksperter fra hele verden. Disse sesjonene dekket et bredt spekter av temaer, fra de nyeste trendene innen rengjøringsteknologi til beste praksis for hygiene og sikkerhet. Vi tok med oss mange verdifulle innsikter som vi vil implementere i våre tjenester fremover.


Produktlanseringer og demonstrasjoner

Totality benyttet også anledningen til å vise frem våre nyeste produkter og tjenester. Vår stand tiltrakk seg mange besøkende som var interesserte i våre innovative løsninger. Live-demonstrasjoner viste hvordan våre produkter kan hjelpe bedrifter med å oppnå høyere rengjøringsstandarder på en kostnadseffektiv måte.


Autonome gulvvaskemaskiner
Autonome gulvvaskemaskiner


Interclean 2024 var uten tvil en stor suksess for Totality. Vi forlot Amsterdam med fornyet inspirasjon og mange nye ideer som vi gleder oss til å implementere. Takk til alle som besøkte vår stand, og til arrangørene for en fantastisk messe. Vi ser frem til neste år!


Ønsker du mer informasjon om våre renholdstjenester - https://www.totality.no/renhold


Ønsker du å kommer i kontakt med oss for et gratis tilbud på renhold - https://www.totality.no/kontakt

Comments


bottom of page