top of page

Totality på Interclean i Amsterdam

10-13 mai 2022 blir Amstardam renholdsbransjens hovedstad


Fra 10. til 13. mai 2022 blir Amsterdam gjort om til hovedstaden for renhold- og hygienebransjen. Dette er en fire-dagers reise med presentasjon av fremtidsrettede produkter, hyggelige møter med partnere og leverandører, og rett og slett en møteplass for bransjefolk fra hele verden. Med rengjøringsprodukter og -løsninger, inspirerende foredrag om banebrytende temaer og fremtidens teknologi, er det her vi får oversikt over forretningsmuligheter i den profesjonelle renholdsbransjen. Totality stiller med fem personer slik at vi dekker mest mulig av det faglige programmet.Robot arena

Robotrevolusjonen i rengjøringsbransjen fortsetter, ettersom flere og flere automatiserte og autonome rengjøringsmaskiner kommer inn i industrien. Trenden fortsetter med introduksjonen av co-bots, hvor robot og menneske jobber sammen for å få jobben gjort på en mest mulig effektiv måte.

Tiltrekke neste generasjon

Digitalisering transformerer også renholdsbransjen. Men teknologiens raske utvikling har det blitt fremhevet et nøkkelproblem: gapet med digitale ferdigheter som finnes i profesjonell rengjøring og facility services. Dette er en utfordring for andre bransjer også, med EU-kommisjonen som anslår at svært mange IKT-relaterte jobber vil forbli ubesatte i årene som kommer.

Hvis profesjonelle renholds- og hygienefirmaer ikke løser dette problemet, er det vanskelig å se hvor fremtidige generasjoner av digitale løsninger vil komme fra. Så bedrifter må tiltrekke seg nye talenter – enten internt eller via digitale oppstartsbedrifter som leverer programvaren og appene som fortsetter å drive forbedring.

Hva tar vi med oss hjem fra Amsterdam?

Hjem fra denne reisen tar vi med oss mye spennende kunnskap. Vi gleder oss til å benytte nye produkter og teknologi i våre tjenester slik at vi kan fortsette å forbedre tjenestene og kvaliteten ute hos våre kunder.bottom of page