top of page
Totality

Totality bruker rentvannsanlegg for å rengjøre vinduer og fasader


I Totality bruker vi ofte rentvannsanlegg til å rengjøre utvendige vinduer og fasader

Totality er stolte av å tilby avanserte renholdstjenester som benytter seg av rentvannsanlegg for å sikre enestående resultater. Rentvannsanlegg er en effektiv og miljøvennlig metode for rengjøring av vinduer og fasader som gir et skinnende rent resultat uten bruk av kjemikalier eller rengjøringsmidler. Her er hvordan vi utnytter denne innovative teknologien for å møte våre kunders behov:


  1. Rentvannsteknologi: Rentvannsanlegg bruker avionisert eller demineralisert vann som er fri for mineraler og urenheter. Dette vannet har en høy renhetsgrad og en unik evne til å løse opp og fjerne smuss og skitt uten å etterlate rester eller striper. Totality investerer i avanserte rentvannsanlegg som sikrer kontinuerlig tilgang til kvalitetsvann for våre rengjøringsoperasjoner.

  2. Teleskopstenger og børster: Våre erfarne rengjøringspersonell bruker teleskopstenger og spesialiserte børster som er koblet til rentvannsanlegget for å nå og rengjøre vanskelig tilgjengelige områder, inkludert høye vinduer og fasader. Denne metoden gjør det mulig å utføre rengjøringen fra bakkenivå, noe som reduserer behovet for stiger eller stillaser og øker sikkerheten for våre ansatte.

  3. Grundig rengjøring: Rentvannsanlegget påfører det avioniserte vannet på overflaten som skal rengjøres, og børsten løsner forsiktig smuss og skitt. Deretter skyller rentvannet bort alt smusset, og etterlater overflaten skinnende ren og stripefri. Denne grundige rengjøringsprosessen sikrer et imponerende resultat hver gang.

  4. Miljøvennlig: En av de største fordelene med rentvannsteknologi er dens miljøvennlige natur. Ved å eliminere behovet for kjemikalier og rengjøringsmidler reduserer vi vårt karbonavtrykk og skåner miljøet samtidig som vi oppnår rene og hygieniske resultater.

  5. Fleksibilitet og effektivitet: Rentvannsanlegg er svært fleksible og kan brukes til en rekke forskjellige rengjøringsoppgaver, inkludert vinduer, fasader, skilt, solcellepaneler og mer. Denne allsidigheten gjør det til en kostnadseffektiv løsning for våre kunder.

Ved å benytte rentvannsanlegg i våre rengjøringsoperasjoner, garanterer Totality at våre kunder får enestående rengjøringsresultater som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og effektivitet. Vi er forpliktet til å bruke innovative og miljøvennlige teknologier for å sikre at dine vinduer og fasader forblir skinnende rene og innbydende.


Ønsker du mer informasjon om renholdstjenester?

Klikk HER


Ta kontakt med oss her, via support@totality.no eller på telefon 400 200 77.

Vi er din pålitelige renholdspartner og ser frem til å høre fra deg!

Comments


bottom of page