top of page
Totality

Renholdstips for å bevare gulvets glans og levetid


Alle gulv har behov for litt kjærlighet!

Når det gjelder å opprettholde et rent og innbydende miljø, spiller gulvet en avgjørende rolle. Et velholdt gulv bidrar ikke bare til å forbedre estetikken i et rom, men det kan også forlenge levetiden til gulvbelegget. Som ledende leverandør av renholdstjenester forstår Totality viktigheten av å bevare gulvets glans og levetid. Her er noen verdifulle tips for å oppnå dette målet:


  1. Regelmessig rengjøring: En av de mest grunnleggende, men viktige, tiltakene for å bevare gulvets glans og levetid er å implementere en regelmessig rengjøringsrutine. Støv og smuss kan ripe opp gulvbelegg over tid, så det er viktig å støvsuge eller feie gulvet jevnlig for å fjerne løs skitt.

  2. Mopp med forsiktighet: Når du mopper gulvet, vær oppmerksom på å bruke riktig mengde vann og rengjøringsmiddel. Overdreven fuktighet kan skade gulvbelegget, spesielt hvis det er tre eller laminat. Totality's rengjøringspersonell er trent til å bruke riktige teknikker og produkter for å minimere risikoen for skade.

  3. Beskytt gulvet mot slitasje: Plasser matter ved innganger for å fange opp skitt og fuktighet fra skoene før de når gulvet. Dette reduserer behovet for hyppig rengjøring og beskytter gulvbelegget mot slitasje. Totality kan også hjelpe med å implementere forebyggende tiltak som å legge til beskyttende voks eller forseglingsmidler på gulvet for å øke slitestyrken.

  4. Unngå skarpe gjenstander: Unngå å dra tunge møbler eller skarpe gjenstander over gulvet, da dette kan forårsake riper og skader. Ved å være forsiktig med å flytte møbler og bruke beskyttende filtknotter under møbelbenene, kan du forhindre unødvendig slitasje.

  5. Vedlikehold raskt: Hvis det oppstår søl eller flekker på gulvet, er det viktig å tørke dem opp så raskt som mulig for å forhindre permanent skade. Totality's rengjøringspersonell er trent til å reagere raskt på slike situasjoner og bruke passende rengjøringsmetoder for å fjerne flekker uten å skade gulvet.

Ved å følge disse enkle tipsene og med hjelp fra Totality's profesjonelle rengjøringspersonell, kan du bevare gulvets glans og levetid, samtidig som du opprettholder et rent og innbydende miljø. Vi er forpliktet til å levere de beste tjenestene for å sikre at dine gulv forblir i topp stand i årene som kommer.


Dersom din bedrift har behov for renhold og/eller behandling av gulv - ta kontakt med oss HER, eller send oss en epost til support@totality.no


Vi kan også nås på telefon 400 200 77.

Comments


bottom of page