top of page
Totality

Miljøvennlige rengjøringsprodukter: Fakta og myter!


Totality satser på bærekraft

Totality er opptatt av å tilby renholdstjenester av høy kvalitet samtidig som vi tar ansvar for miljøet. I vår streben etter å levere effektiv rengjøring, er vi nøye med å velge miljøvennlige rengjøringsprodukter. Men det er viktig å skille fakta fra myter når det gjelder disse produktene.


Faktum: Miljøvennlige rengjøringsprodukter er effektive En vanlig myte er at miljøvennlige rengjøringsprodukter ikke er like effektive som sine konvensjonelle motparter. Dette stemmer imidlertid ikke. Moderne miljøvennlige rengjøringsprodukter er utviklet med avanserte formler som effektivt fjerner smuss, fett og flekker, akkurat som konvensjonelle produkter. Totality benytter seg av nøye utvalgte miljøvennlige produkter som gir grundig rengjøring uten å kompromisse på resultatene.


Myte: Miljøvennlige rengjøringsprodukter er dyre En annen misforståelse er at miljøvennlige rengjøringsprodukter er dyrere enn konvensjonelle alternativer. Mens det kan være en sannhet i noen tilfeller, har det skjedd en betydelig prisnedgang på miljøvennlige produkter de siste årene. I tillegg er det viktig å vurdere de langsiktige kostnadene og fordelene ved miljøvennlige produkter, inkludert redusert eksponering for skadelige kjemikalier og lavere miljøpåvirkning. Totality anerkjenner viktigheten av å velge miljøvennlige alternativer som er både kostnadseffektive og bærekraftige på lang sikt.


Faktum: Miljøvennlige rengjøringsprodukter er trygge for helse En av de største fordelene med miljøvennlige rengjøringsprodukter er at de er trygge for både helsen til de som bruker dem og miljøet. Disse produktene inneholder ikke skadelige kjemikalier som kan forårsake irritasjon, allergiske reaksjoner eller luftveisproblemer. Ved å velge miljøvennlige rengjøringsprodukter, som de Totality benytter, kan du være trygg på at du opprettholder et sunt og sikkert arbeidsmiljø.


Myte: Miljøvennlige rengjøringsprodukter er mindre effektive mot bakterier En vanlig misforståelse er at miljøvennlige rengjøringsprodukter ikke er like effektive som desinfeksjonsmidler når det gjelder å drepe bakterier og virus. Mens noen miljøvennlige produkter kanskje ikke er like kraftige som industrielle desinfeksjonsmidler, finnes det likevel effektive alternativer som kan drepe bakterier og redusere risikoen for infeksjoner. Totality bruker slike produkter som oppfyller de nødvendige helse- og sikkerhetsstandardene.

Totality forplikter seg til å tilby enestående renholdstjenester som ikke bare leverer utmerkede resultater, men også tar hensyn til miljøet og helsen til våre kunder og ansatte. Ved å bruke miljøvennlige rengjøringsprodukter, kan vi oppnå rene og hygieniske omgivelser uten å gå på kompromiss med våre verdier og forpliktelser.


Ønsker du mer informasjon om miljøvennlige renholdstjenester til din bedrift?

Klikk HER


Ta kontakt med oss her, via support@totality.no eller på telefon 400 200 77.

Vi er din pålitelige renholdspartner og ser frem til å høre fra deg!

Comments


bottom of page