top of page
Totality

Optimalisering med M_Solution - Innsikt fra et renholdsselskap

M_solution forenkler vår hverdag som renholdsselskap
Som et renholdsselskap bidrar M_Solution med å forenkle vår hverdag

Som et renholdsselskap har Totality har alltid vært dedikert til å levere førsteklasses renhold til våre kunder over hele Norge. Nå tar vi vår forpliktelse til kvalitet og effektivitet til nye høyder ved å implementere M_Solution - en nyskapende digital plattform som transformerer måten vi håndterer våre leveranser på. Her kommer en kort innføring i fordelene som denne løsningen bringer til vårt team og våre kunder.


1. Digital arbeidsplan: Med M_Solution har vi nå tilgang til en sømløs digital arbeidsplan som gjør det enkelt å planlegge og organisere renholdsoppdragene våre. Dette sikrer at våre renholdere alltid er godt informert om deres tildelte oppgaver og kan jobbe mer effektivt.

2. Avsjekking av utført arbeid: Gjennom M_Solution kan våre renholdere enkelt registrere og avsjekke utført arbeid på stedet, og dette gir oss og våre kunder trygghet for at alle oppgaver er fullført tilfredsstillende og i henhold til planen.

3. Avviksregistrering: Eventuelle avvik eller problemer som oppstår under renholdet kan enkelt registreres og håndteres i sanntid gjennom M_Solution-plattformen, slik at vi raskt kan sette i gang tiltak for å løse dem og sikre kontinuerlig kvalitet.


4. Stoffkartotek: Med tilgang til et digitalt stoffkartotek i appen, kan våre renholdere enkelt identifisere og bruke riktige rengjøringsmidler og utstyr for hver situasjon, noe som bidrar til å sikre effektivitet og sikkerhet.


5. Bestilling av forbruksmateriell: M_Solution gir også muligheten til å enkelt bestille forbruksmateriell direkte fra appen, noe som forenkler forsyningskjeden og sikrer at våre renholdere alltid har de nødvendige ressursene tilgjengelige.


6. Søknad om ferie: Med M_Solution kan våre ansatte enkelt søke om ferie direkte fra appen, og dette gjør ferieadministrasjonen smidigere og mer effektiv for både ansatte og ledelse.


7. Meldingsmodul: Endelig tillater M_Solution oss å kommunisere og samarbeide mer effektivt internt gjennom en dedikert meldingsmodul, noe som gjør det enkelt for våre renholdere og driftspersonell å utveksle informasjon og koordinere oppgaver.


Med M_Solution som vår partner for renholdsadministrasjon, er Totality rustet til å ta våre renholdstjenester til neste nivå. Vi er stolte av å bringe denne revolusjonerende teknologien til våre kunder og ser frem til å fortsette å levere førsteklasses renholdstjenester med økt effektivitet, kvalitet og trygghet.

Comments


bottom of page