top of page

Hvordan finne riktig renholdsleverandør

I søket etter renholdsleverandør er det en rekke spørsmål man bør stille for å finne riktig samarbeidspartner. Her kommer noen tips til hvordan du kan gå frem for å finne riktig renholdsleverandør til din bedrift.


Hvordan finne riktig renholdsleverandør

1. Det første du bør undersøke er om selskapet har lov til å levere renholdstjenester.

Det kan du gjøre ved å sjekke om selskapet er offentlig godkjent som renholdsbedrift hos Arbeidstilsynet. Det er lovpålagt at bedriften er godkjent her. Se f.eks.: https://www.arbeidstilsynet.no/renholdsvirksomhet/916833393/

2. Finn ut hvordan selskapet jobber.

Be om dokumentasjon på hvordan selskapet planlegger å gjennomføre oppstart, nullstilling av lokalene, oppfølging av selve renholdet og oppfølging av medarbeiderne. Her bør det foreligge konkrete planer.

3. Forsikring og vilkår for de ansatte.

Å jobbe med renhold er en fysisk utsatt jobb. Man kan finne seg selv i situasjoner der man f.eks. må opp i høyden eller jobbe med kjemikaler. Sørg for at bedriften dere benytter har gode opplæringsrutiner, i tillegg til gode forsikringer og lønns- og arbeidsvilkår for de ansatte. Dette må man absolutt ikke være redd for å be om!

4. Miljøvennlig

I dag er det viktigere enn noen gang å tenke på miljøet. Vi har kun vår ene sårbare planet, og alle monner drar når det kommer til bevaringen av denne. Totality har sertifisert seg som Miljøfyrtårn, slik at vi kan dokumentere for omverden at vi tar miljøansvar i alle ledd. Dette bør du som innkjøper av produkter og tjenester også sette som et krav for dine underleverandører.

5. Be om referanser.

Det eksisterer mange leverandører av renholdstjenester - noen mer seriøse enn andre. Be derfor om et godt underlag av referanser, slik at dere kan forstå hvilke sammenlignbare prosjekter leverandøren har vært involvert i tidligere. Det er et krevende arbeid å starte opp og drifte renhold i store lokaler over tid - sørg derfor at du finner en renholdsleverandør som har erfaring og kompetanse.

6. Gå over tilbudet og sørg for fleksibilitet.

Dersom du har kommet så langt at du har mottatt et tilbud, så kan det være lurt å sørge for at kontrakten gir deg som kunde fleksibilitet. I Totality har vi fokus på at vi aldri skal låse kundene til oss ved bruk av lange oppsigelsestider. Vi mener at våre kunder vil være hos oss fordi vi leverer god kvalitet til fornuftige priser, og fordi vi er et trivelig og positivt tilskudd til din bedrift.Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om våre tjenester, eller et uforpliktende tilbud på renhold.


bottom of page