top of page
Totality

Artige fakta om kontorrenhold


Kontorrenhold eller kontorvask for bedrifter i hele Norge
Morsomme fakta om kontorrenhold

Kontorrenhold kan virke som en vanlig og kjedelig del av arbeidslivet, men det er langt mer interessant enn du kanskje tror! Bli med oss på en reise gjennom noen artige fakta om kontorrenhold som vil få deg til å se på det med nye øyne.


1. Tastaturer, et mikrobiologisk univers:

Visste du at et gjennomsnittlig tastatur kan være hjemmet til mer enn 7000 bakterier per kvadratcentimeter? Det er som å skrive på et mikrobiologisk univers! Derfor er det viktig å gi tastaturet ditt en skikkelig rengjøring fra tid til annen.


2. Støvets hemmeligheter:

Støv er ikke bare irriterende, det kan også avsløre mye om livet på kontoret. Forskning har vist at støv inneholder alt fra døde hudceller til pollen og til og med spor av kjæledyr. Så neste gang du ser et lag med støv på skrivebordet ditt, tenk på det som et mikroskopisk kunstverk av liv! Men, det sagt - Totality sine kunder rekker ikke å se så mye til støvet.


3. Renslighetens revolusjon:

Et rent kontor kan faktisk føre til en revolusjon i produktivitet! Studier har vist at ansatte som jobber i rene og ryddige miljøer er mer motiverte og produktive.


4. Rengjøringsmysteriet:

Noen ganger virker det som om kontoret blir skittent like fort som det blir rent. Dette skyldes delvis den såkalte "rengjøringens paradox" - jo mer vi rengjør, jo mer svineri oppdager vi! Men fortvil ikke, våre trofaste renholdere står alltid klare til å ta kampen mot skitten på nytt.


5. Luftens livsviktighet:

Luftkvaliteten på kontoret kan faktisk påvirke hjernen din! Forskning har vist at dårlig luftkvalitet kan redusere konsentrasjonen og hukommelsen til de ansatte. Så neste gang du føler deg tåkete på jobb, kan det hende at en god dose frisk luft er alt du trenger!


6. Den magiske feiekosten:

Feiekosten er kanskje det mest undervurderte verktøyet i rengjøringsverdenen, men den har faktisk en lang historie med å bekjempe skitt og smuss. I gamle dager ble feiekosten til og med brukt som et symbol på visdom og renhet. Så neste gang du ser en feiekost, husk å nikke respektfullt - den har tross alt en lang historie å fortelle!


7. Økt produktivitet med kontorrenhold

Forskning har vist at et rent og ryddig kontor kan føre til opptil 12% økning i produktiviteten


Når det kommer til kontorrenhold, er Totality ikke bare eksperter - vi er også lidenskapelige tilhengere av å gjøre det på en morsom og engasjerende måte! Med våre lokale renholdere og høye standarder, garanterer vi ikke bare et skinnende rent kontor, men også en opplevelse som vil få deg til å smile fra øre til øre.


Så neste gang du trenger litt rengjøringsmagi på kontoret, ikke nøl med å kontakte oss. Vi lover å bringe litt glede inn i din arbeidsdag, sammen med en god dose renslighet!


Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller på telefon 400 200 77.

Vi kan også når på epost: support@totality.no


Totality leverer også andre typer renhold. Ler mer nedenfor:


コメント


bottom of page