top of page

Kompetanse

Vi er opptatt av høy kvalitet i våre leveranser, noe vi  oppnår gjennom høy faglig kompetanse. Alle ansatte i Totality går gjennom vårt interne opplæringsprogram som gjennom flere år har blitt forbedret og forbedret. Opplæringsprogrammet vårt utvikler seg i takt med ny metode og teknologi.
 
I tillegg til at våre medarbeidere har den faglige kompetansen på plass ønsker vi også å yte høyt på andre områder som profesjonalitet, etikk og humør.
 
Hos Totality finner du:

  • Motiverte og yrkesstolte medarbeidere

  • Faglig tyngde på alle nivåer

  • Tett oppfølging

  • 24/7 - 365 tilgjengelighet

Mange års erfaring

Totality besitter totalt over 100 års kompetanse innen renholds- og service bransjen. Vår administrasjon komplementerer hverandre godt, noe som medfører at selskapet utvikler seg effektivt og med et kontinuerlig fokus på kvalitet og kundeservice.

Kommunikasjon

I Totality er vi stolte av vårt opplæringsprogram. Dette sikrer at alle våre medarbeidere har den samme høye kompetansen på tvers av roller og lokasjoner. Som en følge av dette kan vi kan levere kontinuerlig høy kvalitet, selv når en vikar må steppe inn. Oppfølging av våre ansatte er en viktig del av vårt arbeid på hovedkontoret, og våre dyktige driftsledere som er ute hos våre kunder sørger for kontinuerlig opplæring i nye metoder. Alle våre ansatte får også opplæring i kundeservice, som medfører at vi opptrer profesjonelt og med godt humør ovenfor våre kunder. Vårt mål er at det skal være en glede å få våre medarbeidere på besøk!

bottom of page