top of page
Tjenster

Bransjer vi har erfaring med

Totality sine skreddersydde tjenester rettet mot sameier og borettslag, har fokus på å skape trivelige og velfungerende fellesskap. Når det kommer til renhold, tar vi ansvar for å opprettholde rene og hygieniske områder, inkludert fellesarealer, trappeoppganger og utendørsområder.
Når det gjelder vaktmestertjenester, tar vi oss av vedlikeholdet og driften av eiendommen. Våre fagfolk tar hånd om alt fra mindre reparasjoner og vedlikehold til generell oppgradering og oppfølging av tekniske systemer.

Helse

Helse

Support

Totality sine tjenester til helseforetak er drevet av en forpliktelse til å opprettholde enestående nivåer av hygiene og trygghet. Vi følger strenge protokoller for smittekontroll og hygienestandarder, og vi er fokuserte på å skape et trygt miljø for både pasienter og helsepersonell.

Vi forstår også viktigheten av å opprettholde diskresjon og respekt for personvernet i helsevesenet. Vårt personale er trent til å håndtere sensitive områder med forsiktighet og profesjonalitet, og vi tar ekstra hensyn til behovene til helseforetaket.

Renhold til restaurant og kafe

Restaurant og kafé

Totality sine eiendomstjenester er skreddersydd for restaurant- og kafebransjen, der renslighet, presentasjon og effektiv drift er avgjørende. Vi forstår at et upåklagelig ryddig og hygienisk miljø er en grunnleggende forutsetning for en vellykket restaurant- eller kafevirksomhet.

Vårt erfarne team tar seg av alt fra daglig rengjøring av spiseområder, kjøkken og sanitære fasiliteter til grundig rengjøring etter stengetid.

I tillegg til renholdstjenester kan vi også hjelpe med eiendomsvedlikehold, inkludert reparasjoner og estetiske forbedringer. Vi kan ta oss av detaljene slik at du kan fokusere på matlagingen og gjestenes opplevelse.

Renhold til eiendomsforvaltere

Eiendoms-forvaltning

Våre eiendomstjenester er skapt med tanke på å støtte eiendomsforvaltere i å opprettholde verdien og funksjonaliteten til eiendomsporteføljen. Vi forstår kompleksiteten og ansvaret ved å forvalte eiendommer, og vårt dedikerte team er klare til å håndtere ulike aspekter av eiendomsdrift.

Vi tar oss av alt fra generelt vedlikehold og reparasjoner til renhold, sikkerhet og administrative oppgaver. Våre tjenester er tilpasset behovene til eiendommene du forvalter, uansett om det er boliger, kontorer eller kommersielle eiendommer.

Renhold til matproduksjon

Mat-produksjon

Totality tar ansvar for rengjøring av produksjonsområder, utstyr, overflater og alle relevante områder som påvirker matsikkerheten til flere selskaper innen denne bransjen. Vi bruker bransjespesifikke metoder og godkjente desinfeksjonsmidler for å sikre et sanitært miljø som oppfyller kravene i matproduksjonsprosessen. Med vår ekspertise bidrar vi til å skape en trygg og pålitelig produksjonsarena der kvaliteten på maten er i sentrum. Vi er stolte av å være en partner som forstår viktigheten av helse- og hygienestandarder innen matindustrien, og vi arbeider hardt for å bidra til  suksess gjennom vårt pålitelige og profesjonelle renhold.

Renhold til kontor

Kontor

Vårt erfarne team tar seg av rengjøringen og sørger for at arbeidsmiljøet alltid er rent og innbydende. Med våre bespisningstjenester kan du nyte velsmakende måltider som gir energi og inspirasjon til ansatte og gjester. Vaktmestertjenestene våre tar hånd om eiendomsvedlikeholdet, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Og med vår dedikerte support er vi der for å hjelpe deg når du trenger det mest - om det skulle være resepsjonstjenester eller noen til å holde rekvisitarommet i orden. Uansett om du driver et lite kontor eller en større virksomhet, tilpasser vi våre tjenester etter dine unike behov. 

Renhold til bank og finansbransjen

Bank og Finans

Vel vitende om bank- og finanssektorens unike krav, er vårt mål å levere tjenester som reflekterer kvalitet, profesjonalitet og sikkerhet. Med oss kan du være trygg på at både renhold og vaktmestertjenester håndteres med ekspertise og omsorg, og at dine lokasjoner opprettholder den nødvendige standarden for sikkerhet og estetikk. Flere av våre kunder innen denne sektoren ønsker også en mer omfattende Facility Management løsning der vi tar over det fulle ansvaret for driften av bankens fysiske lokasjon. 

Renhold til lager og industri

Lager og industri

Våre renholdstjenester innen lager og industri er skapt med et blikk på den stadig skiftende teknologiske utviklingen. Vi vet at lager- og industriområder kan være krevende når det gjelder rengjøring, med store arealer og komplekse strukturer. Derfor har vi tilpasset våre tjenester for å imøtekomme disse spesifikke behovene. Vi har omfavnet mulighetene som moderne teknologi bringer med seg, og Totality har vært pionerer i å integrere roboter i renholdsprosessen. Dette betyr at vi ikke bare tilbyr tradisjonelle renholdstjenester, men også implementerer robotteknologi for å sikre enda mer nøyaktig og effektiv rengjøring.

Renhold til retail

Retail

Totality har lang erfaring med å levere tjenester innen retail-bransjen. Våre tjenester er skapt for å løfte presentasjonen og opplevelsen av butikklokaler til et nytt nivå. Med våre skreddersydde renholdstjenester tar vi ansvar for å holde butikklokaler skinnende rene og innbydende. Vi tar hensyn til de spesifikke behovene til butikklokaler, inkludert gulv, utstillingsflater, skap og fellesområder. I tillegg til renhold tilbyr vi også nødvendig forbruksmateriell som bidrar til å opprettholde en ren og organisert butikk. Dette inkluderer alt fra papirprodukter til hånddesinfeksjonsmidler og andre rengjøringsrelaterte forsyninger. 

bottom of page